Актьори

Халил Ибрахим Джейхан – в нов проект и с нова любов


Read more...

Новата поредица на телевизионния канал „Ай Япъм“ „Лейля: Живот, любов, справедливост“ прикова вниманието на зрителите в южната ни съседка още с излъчването на първия си епизод. Както заглавието на сагата подсказва, в центъра на сюжета е Лейля, която в ранна възраст губи майка си и е изхвърлена в контейнер от своята мащеха Нур. Години по-късно Лейля се завръща, за да отмъсти на Нур, но по пътя към дългоочакваното възмездие открива любовта.

Сагата е адаптация на латино драмата „Авеню Бразилия“, която постига рекорден зрителски интерес в Бразилия. Главните роли са поверени на талантливите Джемре Байсел (Ефсун – „По-красива от теб“, Бирджик – „Лявата ми половина“, Мелис – „Не пускай ръката ми“) и Алперен Дуймаз (Кенан – „Когато я обичаш“, Керем – „Ирония на съдбата), а в образа на Нур се превъплъщава прочутата Гонджа Вуслатери (Дерин – „Моята опасна жена“).

41-годишният Халил Ибрахим Джейхан, който спечели сърцата на българските зрители в образа на строгия, но справедлив бизнесмен Яман Къръмлъ, също участва в поредицата. Халил изглежда неузнаваем като футболиста Туфан, който преминава през голяма трансформация вследствие на тежък инцидент. „Не можеш да избягаш от съдбата, колкото и да се опитваш и трябва да се приспособиш към нововъзникналите обстоятелства. Животът на Туфан поема в неочаквана посока, когато той най-малко го очаква. Всичко, което животът му поднася, подлага на изпитание неговата воля. Туфан е личност, която продължава борбата си, без да губи своята искреност и чистота“, коментира Джейхан.

През изминалия телевизионен сезон Халил беше част от актьорския състав на рейтинговата семейна драма, адаптация на американския сериал „Подли камериерки“. За негова екранна съпруга е избрана младата надежда Мелиса Дьонгел (Джерен – „Почукай на вратата ми“, Дениз – „Нашата история“, Сюрея – „Намери ме“).

Въпреки че Мелиса е едва на 24 години, в таблоидните издания се тиражират слухове, че актьорите са започнали романс. Като потвърждение се посочва и съвместната им поява на наградите „Личност на годината“ на престижното списание GQ. Халил отрича спекулациите.

Преди дни Джейхан подписа 5-годишен договор да бъде рекламно лице на най-големия турски текстилен бранд. Той беше забелязан в компанията на своята колежка Дилара Кърмът, което породи слухове за романс помежду си. Дилара е родена през 1996 г. и се изявява предимно на модния подиум. Дебютът си прави в „Наследство“, като българските зрителите предстои скоро да я видят на екран в обичаната поредица.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.