Тв новини

„Лабиринт към щастието“: Наджие и Мелис срещу Зейнеп


Read more...

Напрежение между Ферайе и Бюлент

Разколът в отношенията между Ферайе и Бюлент

С всеки изминал ден напрежението между Ферайе и Бюлент става все по-силно. Причината за това е Зейнеп, която Бюлент доведе в дома им и обяви, че тя ще живее с тях. Ферайе започва да подозира съпруга си и да се пита защо той е толкова привързан към Зейнеп. Това води до все по-чести конфликти между тях.

Наджие и Мелис срещу Зейнеп

Наджие също не може да разбере истинската причина за поведението на Бюлент и се чуди какво го свързва със Зейнеп. Мелис, от своя страна, започва да изпитва неприязън към Зейнеп, без да подозира, че нейният любим Еге изпитва любовни чувства към нея. Тези скрити емоции само засилват напрежението между героите.

Хандан и трагичният инцидент

Хандан, в отчаянието си да си върне Кузей, случайно сбива Елиф с колата си. Вместо да се изправи пред последствията, тя се опитва незабелязано да избяга от мястото на инцидента. Трагичното събитие обаче само ще сближи Елиф и Кузей. Когато Кузей открива Елиф в безсъзнание на земята, той веднага се втурва към нея с тревога и загриженост.

Елиф и разкритата истина

Елиф започва да се притеснява, че тайните, които толкова дълго е криела, ще бъдат разкрити. Това я кара да изпитва страх и несигурност за бъдещето си. Междувременно Хандан е обзета от страх, че ще бъде обвинена за инцидента и ще загуби завинаги Кузей, ако истината излезе наяве.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.