Тв новини

„Лабиринт към щастието“: Ново начало за Зейнеп


Read more...

Зейнеп и новият й живот в дома на Бюлент

Зейнеп се установява в дома на Бюлент и е готова да направи крачка към това да опознае всички по-добре. Тя мечтае да започне живота си отново, далеч от проблемите на миналото. Ферайе, обаче, е категорично против присъствието на Зейнеп в техния дом и не може да приеме решението на Бюлент. Това води до сериозни разногласия между тях. Бюлент остава непреклонен, защото усеща, че трябва да даде на Зейнеп шанс за ново начало.

Разкритията на Кузей за Хандан

Кузей започва да забелязва, че Хандан не се държи честно и вероятно крои нещо. Тревогата му нараства и той решава да проведе сериозен разговор с нея. По време на разговора Кузей й предлага временно да не се виждат, за да преценят отношенията си. Това обаче не е част от плана на Хандан. Тя вече е уморена от гоненето на Кузей и му заявява в прав текст, че иска брак.

Хандан и неочакваната реакция на Кузей

Хандан не очаква реакцията на Кузей след откровеното й признание. Когато той не отговаря по начина, който тя очаква, Хандан осъзнава, че може да го загуби. В отчаянието си, тя е готова на всичко, за да го задържи. Дори и да трябва да причини болка на някого, Хандан е решена да го направи. Но в своята настойчивост тя не осъзнава, че е на път да направи най-голямата грешка в живота си.

Съмненията на Белкъз за Еге

Белкъз е убедена, че в живота на Еге има нова жена. Съмненията й нарастват и тя решава да разбере коя е тази мистериозна личност. Тя е твърдо решена да открие истината и да защити интересите на сина си.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.