Тв новини

„Имало едно време в Чукурова“: Фекели в играта: Неочакван съюзник или нов враг?


Read more...

Болката на Зюлейха и истината за Йълмаз

В момента Зюлейха се опитва да приеме трудната истина, че нейният любим е загинал. Тя е убедена, че вече го няма и всеки ден се моли за покоя на душата му. За нея той е бил най-важният човек в живота ѝ и тази загуба е непоносима. Но съдбата има други планове. Оказва се, че Йълмаз е жив и освен това е бил освободен предсрочно за добро поведение. Сега той е на свобода и може да живее без ограничения.

Йълмаз и плановете му за отмъщение

След освобождаването си, Йълмаз е воден единствено от мисълта за отмъщение. Той иска да накаже Демир и майка му, които са се намесили в живота му и са разрушили всичко, което е имал. За Йълмаз това е лична битка, и той няма намерение да се спира, докато не възстанови справедливостта.

Причините за враждата между Йълмаз и Демир

С течение на времето става ясно защо Демир вижда Йълмаз като свой заклет враг. Той отдавна знае, че Зюлейха и Йълмаз се обичат. Въпреки че е наясно с тази истина, Демир не може да преодолее чувствата си към Зюлейха и решава да я направи своя съпруга. Въпросът обаче е дали Демир знае цялата истина за своята любима и нейното дете.

Неочакваната поява на Али Фекели

Скоро на сцената неочаквано се появява Али Фекели и неговото присъствие обръща всичко с главата надолу. Фекели не се появява случайно – той има намерение да сложи край на случващото се. Но възниква въпросът – на чия страна ще застане той в този заплетен конфликт? Той идва със свои планове и ще се опита да постави точка на тази драма, но кои ще бъдат неговите съюзници?

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.