Тв новини

„Имало едно време в Чукурова“: Демир разкрива истинското си лице пред Зюлейха


Read more...

Демир разкрива истинското си лице пред Зюлейха

Демир осъзнава, че не може да живее без Зюлейха, и за да спечели нейното доверие, той решава да предприеме крайни мерки. Той й обещава, че ще я направи истински щастлива и че никога няма да се нуждае от нищо. Въпреки това, когато поглежда в очите й, вижда тъга и страх, което го изпълва с ярост. Зюлейха, осъзнавайки, че няма повече сили да остане на фермата, решава да избяга веднага щом се появи възможност.

Бягството на Зюлейха

Когато Демир разбира за бягството на своята любима, той е силно разстроен и усеща, че без нея домът му е празен. Този факт го изпълва с още повече гняв, и в изблик на ярост, той вдига ръка на Зюлейха. След нейния опит за бягство, на повърхността изплуват нови и непознати страни от характера на Демир, които разкриват истинското му лице. В този момент той се показва като човек, изпълнен с гняв и неспособност да се справи със загубата на контрол.

Хюнкар осъзнава грешките си

Междувременно Хюнкар не може да приеме случилото се. Тя е объркана и не знае как да действа в създалата се ситуация. Само сега тя започва да осъзнава в каква опасна игра се е замесила, и това я изпълва със страх. Страхът от последствията и от разрушението на всичко, което е създала, я кара да осъзнае, че грешките й може да доведат до трагични събития.

Йълмаз бяга от затвора

По същото време Йълмаз успява да избяга от затвора. Той е твърдо решен да се срещне със Зюлейха на всяка цена и да отмъсти на Хюнкар и Демир за цялото зло, което му причиниха.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.