Тв новини

„Плен“: Изчезването на Хира: Орхун в паника


Read more...

Опасният нашественик в имението

През нощта в имението прониква злоумишленик, който търси Хира. Перихан става заложник на нападателя, докато Еда, в страх за живота на майка си, е принудена да разкрие в коя стая се намира Хира. Въпреки че Еда не иска да се превърне в убиец, Перихан я убеждава, че не са имали друг избор, тъй като е трябвало да спасят собствените си животи.

Намесата на Орхун

Злоумишленикът прониква в стаята на Хира и Али, докато те спят, с намерение да довърши своето дело. За щастие, Орхун решава да провери Хира и Али точно навреме, като по този начин осуетява плановете на нападателя.

Разговорът на балкона

Късно вечерта Орхун намира Хира на балкона. Притеснен, че може да настине, той й подава плед и пита дали някога си е мислила какво би било, ако нещата се бяха развили по различен начин. Хира се чувства объркана и не знае как да отговори.

Заплашителни съобщения и изчезването на Хира

Неочаквано, Орхун започва да получава заплашителни съобщения на телефона си. Разтревожен, той излиза в хола, за да намери Хира, но не я открива. Когато се връща в стаята, нито Хира, нито Али са там. Малко по-късно той намира Али, който разтревожено му казва, че някой е взел Хира.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.