Тв новини

Днес (30-ти септември) в „Свободна да избира“ Ето какво ще видим


Read more...

Анупама е съкрушена след всичко случило се и когато остава сама, не сдържа сълзите си. Анудж идва при нея и я утешава.

Паки и Адик влизат в стаята си и въпреки всичко, се чувстват щастливи, щом са заедно.

В същото време Самар се опитва да успокои силно емоционалния Ванрадж. Той го уверява, че никога няма да постъпи като сестра си.

Ванрадж отвръща на Самар, че няма да понесе още едно „предателство“ от някое от децата си.

Анупама споделя с Анудж опасенията си, че Паки и Адик няма да се справят с предизвикателствата на семейния живот, тъй като са твърде млади.

Анудж успокоява Анупама, като я уверява, че двамата ще показват правилния път на младите. В същото време Барка е категорична пред Анкуш, че рано или късно Адик ще изостави Паки.

Анудж предлага да организират сватбена церемония за Паки и Адик, както повеляват традициите. Анупама обаче не приема предложеието радушно.

По-късно Паки идва при Анупама и ѝ споделя, че Адик я е помолил да спят разделени, докато нещата се поуспокоят. Младото момиче се чувства самотно и търси майчина подкрепа.

Асмук споделя с Лила, че на Ванрадж ще му трябва време, за да приеме брака на Паки и Адик.

В навечерието на Нова година Тошу неочаквано се завръща в имението на Шах, като признава, че е взел решението да се прибере, след като е разбрал новината за Паки и Адик.

Адик моли Анудж да го назначи на работа в неговата фирма, тъй като иска да се грижи за Паки. Анудж взима решение да гласува доверие на Адик и да го наеме.

Барка се намесва с коментар, че брат ѝ не е искрен в намеренията си, а Адик побеснява и влиза в спор със сестра си.

В новогодишната нощ Анудж обявява на всеослушание, че ще обсъди със семейство Шах евентуално сватбено тържество на Паки и Адик.

В същото време Ванрадж се разкъсва от мъка по Паки. Кавия го пита дали ще ѝ прости, но Ванрадж отвръща, че все още не знае.

Адик заставя Барка да остави него и Паки на мира. Тя, от своя страна, взема решение да се сдобие с доказателства, с които да разобличи Адик пред всички. Барка продължава да вярва, че до 6 месеца Адик ще изостави Паки.

Анудж разговаря с Ванрадж относно сватбеното тържество на Адик и Паки. Той обаче твърдо се противопоставя. Хасмук насърчава двете семейства да се заемат с организацията.

Анупама се опитва да убеди Ванрадж да се съгласи. Той се разстройва и остава безмълвен…

Анупама и Анудж се връщат у дома и съобщават на Паки, че Шах са се съгласили за сватбената церемония. Барка остава шокирана.

Паки веднага пита майка си дали Ванрадж ѝ е простил, а Анупама я умолява да има търпение.

Лила и Асмук отиват при пандита, за да определят датата за сватбата.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.