Тв новини

„Присъда“: Джейлин отмъсти ли си на Енгин?


Read more...

Разпитът на Джейлин и обстоятелствата около убийството

Ерен завежда Джейлин в съда, където тя трябва да даде показания във връзка с убийството на Енгин. Ългаз решава, че трябва да бъде до нея и съобщава на Ерен, че ще отиде при Джейлин, за да я подкрепи. Междувременно, Парс е убеден, че Джейлин е извършила убийството, защото я обвинява за действията си.

Желанието за отмъщение на Йекта

Йекта, бащата на Енгин, е обзет от гняв и заклева се, че ще отмъсти на Джейлин за смъртта на сина си. В разговора със Седа, той заявява, че според него Джейлин си е отмъстила на Енгин. Седа обаче не вярва в това твърдение и продължава да изпитва съмнения относно версията на Йекта.

Разпити и обвинения

Нева моли брат си Парс да води разследването, като го подтиква да следва своите чувства. Парс разпорежда да изведат Ългаз насила, за да може да разпита Джейлин, която по време на разпита заявява, че не си спомня нищо от вечерта на убийството. Единствените ѝ смътни спомени са от болницата и автомобила. Поради липса на пълни спомени, Парс решава да задържи Джейлин и тя е изпратена в ареста.

Метин и Мердан

Метин посещава кафенето на Мердан, където Чънар работи. Той информира баща си, че Енгин е мъртъв и подозира, че Мердан може да е замесен в убийството и че се е опитал да натопи Джейлин. Метин заплашва стареца, че ако това е истина, ще го изпрати в затвора.

Доказателства срещу Джейлин

Известно е, че по ръцете на Джейлин са открити следи от барут, а куршумите са изстреляни от пистолета, намерен в ръцете ѝ. Това доказателство изглежда решаващо, и Джейлин е отведена в съда. По време на съдебното заседание Парс пледира, че Джейлин трябва да бъде задържана под стража, а съдията постановява най-тежката мярка — задържане под стража.

Ългаз и Джейлин

Въпреки тежката ситуация, Ългаз уверява Джейлин, че ще докажат нейната невинност и ще се опитат да я освободят под гаранция. Той заявява на съпругата си, че я обича и ще остане до нея, независимо от обстоятелствата. Джейлин си спомня някои моменти и започва да се съмнява, че може би е държала оръжието, което е убило Енгин, но Ългаз продължава да вярва в нейната невинност.

Политическите игри в прокуратурата

Парс и Ългаз са извикани от главния прокурор, който заявява, че ако Ългаз продължи да се меси в случая, може да бъде уволнен. В същото време, Парс злорадства и използва ситуацията, за да подкопае позициите на Ългаз.

Отвеждането на Джейлин

В крайна сметка, Джейлин е отведена в затвора, а Ългаз остава до нея, решен да направи всичко възможно, за да изчисти нейното име.

Заповядайте в групата на сериала „Казвам се Фара“ – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.