Тв новини

„Моите братя и сестри“ – нов турски сериал стартира в България


Read more...

bTV Media Group e закупила една от най-хитовите турски драми „Моите братя и сестри“ (Kardeşlerim). Очаквайте поредицата скоро в българския ефир!

„Моите братя и сестри“ прави истински фурор в Турция, като започва през февруари 2021 г. и продължава до юни 2024 г. по канал ATV.

Семейната сага се състои от 132 оригинални епизода, събрани в четири сезона.

Главните роли в поредицата се изпълняват от Джелил Налчакан („Завръщане“, „Отмъщението“), Симге Селчук („Градско момиче“, „Втори шанс“), Ийт Кочак, Халит Йогюр Саръ („Див“), Су Бурджу Язгъ Джошкун („Любов от втори опит“, „Една жена“, „Нашата история“, „Справедливостта на Кара“), Аху Яту („Твоят мой живот“, „Любов и наказание“, „Една жена“), Онур Сеит Яран и други.

„Моите братя и сестри“ печели над 15 награди, сред които такива за „Най-добър сериал“, „Най-добра двойка от телевизионен сериал“, „Най-добра актриса“ и много други.

Сюжет:

Вели и Хатидже отглеждат с любов четирите си деца – 19-годишният Кадир (Халит Йозгюр Саръ), 17-годишните близнаци Йомер (Ийт Кочак) и Асие (Су Бурджу Язгъ Джошкун) и 6-годиншата Емел.

Въпреки че не живеят в охолство, семейството е изпълнено с любов и грижи. Четирите деца знаят как да се грижат едно за друго и се сблъскват всеки ден с предизвикателствата на живота…до един съдбовен ден.

Хатидже е изпратена да работи в лятната къща на шефовете си Небахат (Симге Селчук) и Акиф (Джелил Налчакан) и става неволен свидетел на аферата на господаря си Акиф със Сузан (Аху Яту) – жената на бизнес партньора му.

Хатидже не е на себе си, а малко след това загива при странна катастрофа. Вели е объркан от случилото се и се чуди как жена му Хатидже се е озовала в колата на Акиф.

Малко по-късно Акиф убива и Вели, за да му затвори устата завинаги. След двата предизвикани инцидента, четирите деца остават сираци, без да знаят, че виновник за смъртта на родителите им е Акиф.

19-годишният Кадир е готов да даде живота си за своите братя и сестри  и да подпомага тяхното образование. Един ден обаче хазяинът им ги изхвърля на улицата заради неплатени сметки, а всички техни роднини отказват да им станат попечители.

Сираците се принуждават да спят в клетка за пилета, разположена в задния двор на чичо им. Докато младежите се борят да оцелеят, Акиф умело успява да прикрие престъпленията си.

Акиф предлага на Кадир работа, а след това записва Йомер и Асие в частното училище, което притежава. Пътищата на близнаците се пресичат с тези на богаташките деца. Там обаче снобите започват да ги тормозят.

След време богатите ще станат бедни, а бедните – богати в тази мрежа от тайни, които малко по малко започват да излизат наяве. Предстоят раздели, изненадващи партньорства, непостоянни приятелства и невъзможни любови.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.