Тв новини

„Плен“: Перихан подозира Хира в опит да подлуди Орхун


Read more...

Мерием разкрива истината на Кенан

Кенан все още е в болницата, но вече се чувства значително по-добре. Мерием решава да му разкрие цялата истина, защото смята, че той заслужава да знае всичко. Тя му обяснява, че е приела да се омъжи за Коркут, защото е била принудена от обстоятелствата. Нейният баща е можел да бъде изпратен в затвора, а състоянието на майка й щяло да се влоши още повече, ако това се беше случило.

Еда се конфронтира с Хира и Орхун

Еда вече не може да стои безучастно и наблюдава как Орхун се грижи за Хира с огромна загриженост. Тя решава първо да изрази своето недоволство пред Хира, а след това се сблъсква с Орхун. Еда твърди, че Хира се държи като господарка на имението и че се представя за негова съпруга. Този разговор ядосва Орхун и той с повишен тон й казва да спре с обвиненията и да знае своето място.

Афифе е възмутена от неочакван гост

Афифе научава, че човекът, който е посетил имението, е бил гост на Хира. Това обстоятелство силно я възмущава, защото смята, че гости не могат да идват в имението без специална покана. Тя се противопоставя на идеята Хира да кани хора, без това да бъде обсъдено.

Муса и неясните намерения на Хира

Муса се опитва да влезе в имението, за да види Хира, но не е допуснат. Всички наблюдават ситуацията и се опитват да разберат какви са намеренията на Хира и защо Муса е дошъл. Това предизвиква напрежение в къщата.

Перихан подозира намеренията на Хира

Перихан е убедена, че Хира с постъпките си умишлено се опитва да подлуди Орхун. Тя смята, че действията на Хира са целенасочени и създават напрежение в семейството.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.