Тв новини

Какво ще се случи в третия сезон на „Златно момче“ с Ферит и Сейран?


Read more...

Преснимане на сцени в търговския център

Забравете всички онези сцени със Сейран, които видяхте в търговския център, защото те бяха успешно преснети! Наскоро снимките отново се преместиха в търговския център „Maltepe Piazza Mall“, където присъстваха Афра Сарачоолу, Джем Сокют, Ерсин Ариджъ и Берил Позам. Мерт Рамазан не се появи на снимачната площадка, тъй като имаше почивен ден. Според очевидци снимките дори се провеждаха в бижутериен бутик, където великолепната четворка избираше пръстен за някоя от сестрите Шанлъ. Този път на феновете беше забранено да се приближават до актьорите и да снимат.

Нови развития с Абидин, Сейран и Синан

Според слуховете Абидин е напуснал работа в имението и заедно със Суна и Сейран е заминал в чужбина, където Сейран се е лекувала. Синан се срещнал със Сейран по време на лечението ѝ и бил до нея, като я окуражавал.

Любовната игра на Сейран и Синан

В момента Сейран само създава видимост, че е във връзка със Синан, като лъже всички, включително Суна, Абидин и Ферит. Сейран умишлено предложила на Синан да се оженят, знаейки, че Абидин ще разкаже на Ферит за това. Сейран иска Ферит отново да се появи в живота ѝ. Тя нарочно скрила болестта си от съпруга си и умишлено го отблъснала, за да се раздели с него.

Тайната подкрепа на Дияр за Ферит

Ферит бил съсипан, но Дияр го подкрепила и му помогнала да преживее болезнената раздяла. Въпреки това Дияр има свои собствени цели и планове за Ферит.

Сейран придобива имението

Леля Хаттуч информира Сейран, че имението вече е нейно, но Сейран не го е желала до момента, в който вижда списание с публикация за бижутерийния артикул на Ферит Корхан. Сейран и Синан ще влязат заедно в имението, където тя ще разбере за годежа на Ферит с Дияр. Сейран ще поиска жителите да освободят имението, което сега принадлежи на нея.

Корханите в затруднение и ролята на Халис ага

Корханите, чиито бизнес и дела не вървят добре, може би ще бъдат принудени да живеят в дома на Дияр и баща ѝ, с когото Халис е в топли, приятелски отношения. Има информация, че именно Халис ага е платил голяма сума пари на Синан бей, за да открадне документите за имението от Сейран. Синан само си играе със Сейран.

Връзки в сянка: Гюлгюн ханъм и братът на Дияр

Гюлгюн ханъм и братът на Дияр проявяват интерес един към друг и влизат в тайна връзка, а Орхан също ще има връзка настрана. По-рано Мерт Рамазан Демир е снимал сцени в бижутерийна работилница. На снимките присъства и нова актриса, чието име и роля засега се пазят в тайна.

Годежът на Ферит и Дияр: Официален или не?

Създателите на сериала обещават, че след няколко епизода от третия сезон събитията ще станат по-ясни и по-вълнуващи, а феновете ще бъдат изненадани от драматичното развитие на действието. Четирима сценаристи – това е сила!

Разводите на Суна и Кайя: Нови възможности за Аби

Суна и Кайя са се развели. Младата жена осъзнава, че обича само Аби, а той ѝ отговаря със същото. Годежът му с Айшен ще бъде прекратен и Аби все пак ще се ожени за Суна. Междувременно, Асуман осъзнава, че в имението няма нищо, което да я задържа, и решава да замине за Лондон, където Кайя ѝ обещава да ѝ помогне да се установи. Източникът твърди, че между тях ще има роман, но тъй като Таро напусна екипа, зрителите няма да видят това, въпреки че в сериала ще бъде споменато за тяхната връзка.

Сложните отношения между Сейран и Ферит

Сейран и Синан ги свързва само приятелство, въпреки че Суна съветва сестра си да обърне внимание на мъжа, който е влюбен в нея. Виждайки Ферит с Дияр и научавайки за техния годеж, Сейран ще целуне Синан пред бившия си съпруг, а Синан ще възприеме този жест като начало на романтична връзка. Халис започва мащабни съдебни дела срещу Сейран, за да върне имението на семейството си.

И тук възниква въпросът — как Хаттуч се е съгласила на това, след като тя прехвърли имението на Сейран в замяна на страданията, които ѝ причини майката на Акъна? Или Халис вече се е развел? Въпросите са повече от отговорите.

Източникът също така твърди, че когато Сейран и Ферит се срещнат, те ще осъзнаят, че все още се обичат. Но силната обида и намесата на техните семейства няма да им позволят бързо да се съберат отново.

Заповядайте в групата на сериала „Златно момче“ там ще намерите информация за любимият си сериал – ТУК