Тв новини

„Плен“: Орхун и Хира се подготвят за меден месец


Read more...

Нуршах пожелава приятен меден месец на Хира

Нуршах е изключително щастлива за Орхун и Хира. Тя се обръща към Хира и й пожелава приятен меден месец. Нуршах също така намеква, че в куфара има още изненади, които ще донесат радост на Хира. С нетърпение очаква добри новини, когато те се върнат у дома. Тя не крие вълнението си и очаква с надежда щастливо бъдеще за тях.

Еда не може да се справи с ревността си

Еда не е в състояние да контролира своите емоции и ревност, затова избухва в истерия. Тя се затваря в стаята си и започва да руши всичко наоколо, погълната от гняв и безсилие. Тази ситуация показва колко дълбоки са чувствата й към Орхун и как не може да приеме щастието на Хира.

Орхун спасява Хира и й подготвя изненада

Орхун отвежда Хира на красиво място, където тя може да се наслади на почивка. По време на разходката Хира се подхлъзва и едва не пада, но Орхун я хваща навреме и я предпазва. Тази близост допълнително засилва връзката им, а Хира е благодарна за вниманието му.

Конфликтът между Кенан, Мерием и Коркут

Мерием е под напрежение и Кенан я спира, настоявайки да разбере всичко. Той й казва, че няма да я пусне, докато не му разкаже истината. Неочаквано обаче се намесва Коркут, който заявява, че Мерием е „негова съпруга“ и настоява Кенан да я остави.

Неочаквани изненади за Хира

Преди заминаването Нуршах пита Орхун къде ще отидат, на което той отговаря, че заминават на меден месец, който не са имали досега. Когато Хира разопакова куфара, открива красиво бельо, което е подбрано от Нуршах. Орхун влиза внезапно в стаята и вижда Хира, която бързо се опитва да скрие бельото. Той й казва, че това пътуване ще бъде необичайно и че ще се случат много важни неща. Хира е все по-изненадана от вниманието и изненадите на Орхун.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.