Тв новини

„Скъпа мамо“: Сложни решения: Плановете на Асуде и Мелек за бъдещето на Мурат


Read more...

Съветът на Хатидже към Назлъ

Хатидже съветва Назлъ да говори открито с Мурат, защото иначе ситуацията ще се усложни. Тя моли Назлъ да проведе този разговор и я уверява, че това ще ѝ помогне. Въпреки това, Назлъ отказва, защото е прекалено уморена и не иска да продължава с този разговор.

Размислите на Мурат

Седейки в кабинета си, Мурат си спомня за последния си разговор с Назлъ, когато я попита дали има друг мъж в живота ѝ. Назлъ го погледна в очите и потвърди, че това е истина. Тези мисли не му дават покой.

Плановете на Сонгюл за Ела

Междувременно, Сонгюл решава, че е време Ела да се омъжи и вече е избрала подходящ кандидат – млад мъж на име Озан. Тя се свързва с позната, за да организира среща между Озан и Ела, като е уверена, че това ще бъде добър ход.

Асуде и Мелек обсъждат бъдещето

Мелек идва в имението, където Асуде я посреща с радост и ѝ казва, че е много скучала по нея. Асуде е уверена, че скоро всички проблеми с Назлъ ще бъдат разрешени и тогава Мелек ще може да се върне в имението като законна съпруга на Мурат. И двете очакват този момент с нетърпение.

Пристигането на новата помощница

Разговорът между Асуде и Мелек е прекъснат от Хатидже, която представя новата помощница в имението – Гюл. Асуде предупреждава Хатидже, че пред Гюл Назлъ трябва да се нарича Джемре, тъй като те не знаят нищо за новата помощница и трябва да бъдат внимателни.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК