Тв новини

Наследство – Епизод 360 (Ето какво ще видим) 02-ри септември


Read more...

Яман се подготвя за съвещанието, като пита Сехер какво ще прави тази вечер. Лелята на Юсуф му отвръща, че ще помогне на племенника си с домашните и ще гледа да си легне по-рано.

Яман отправя предложение към Сехер да вечерят заедно, тъй като отдавна не са го правили. В същото време Джанан ги наблюдава и се мъчи да измисли начин как да провали изненадата на Сехер.

Сехер едва сдържа вълнението си, че ще сюрпризира любимия си и тази вечер двамата най-сетне ще останат сами. В този момент двамата чуват странен шум.

Те отиват да проверят какво се случва и остават ужасени, когато виждат Джанан да лежи на пода в безсъзнание. Оказва се, че злодейката нарочно е „паднала“ по стълбите, за да провали изненадата на Сехер.

По-късно Джанан вече е в съзнание… Тя обясява, че докато е слизала по стълбите ѝ се е завило свят и е припадала. Джанан моли близките си да не отменят плановете си заради нея, но Зия настоява Яман да остане у дома заради деликатното състояние на майка им.

Яман успокоява Зия, че няма да ходи никъде и ще си остане вкъщи. Джанан се усмихва ехидно, доволна, че е провалила изненедата на Сехер.

През нощта, докато Яман и Сехер спят, телефонът на лелята на Юсуф позвънява. За да събуди любимия си, тя отива в банята. Яман обаче е буден и отива да провери какво се случва.

По телефона Сехер казва, че всичко се отлага за утре вечер. Тя се връща в спалнята и се сблъсква с Яман. Заблуждава го, че са сгрешили номера.

В същото време Фикрет пристига пред имението на Къръмлъ и опитва да се свърже със Сехер, но безуспешно. Той започва да се притеснява, че нещо се е случило с нея.

В същото време човекът на Джанан ѝ звъни, за да я уведоми, че Фикрет е пристигнал в Истанбул и в момента е пред имението на Къръмлъ. Джанан няма търпение да стане свидетел на скандала между Сехер и Яман заради Фикрет.

Междувременно Яман излиза на двора, където забелязва силует на мъж до оградата на къщата. Той се приближава натам, но Фикрет си тръгва. Яман преглежда видеозаписите от камерите, но не успява да разбере чий е бил силуетът.

Джанан наблюдава Яман и с ехидна усмивка си казва, че нещата е нямало как да се подредят по-добре…

На сутринта Зия влиза в спалнята на майка си, за да провери как е. Тя го успокоява, че вече е много по-добре, но е тъжна заради това, че е провалила изненадата на Сехер. Той ѝ издава, че тя ще се състои тази вечер.

Сехер моли Дженгер да отвлече вниманието на Яман, за да може да добави още нещо към видеото, което тя подготвя специално за любимия си.

Яман споделя с Дженгер, че напоследък усеща, че Сехер сякаш крие нещо то него. Дженгер го уверява, че ако има такъв, Сехер ще го сподели първо с него.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.