Тв новини

„Плен“: Заплахата на Орхун


Read more...

Хира не харесва много присъствието на доктора в имението. Тя решава да поговори с Орхун. Хира му казва, че този доктор е много лош човек. Тя знае защо той е дошъл и го смята за страшен и опасен човек. След това Хира добавя, че той ще ги накаже. Орхун отговаря на Хира, че думата „нас“ не съществува и тя трябва да я изхвърли от главата си. Дъщерята на Мерием започва да разказва на Кенан, че първата ѝ ваканция с майка ѝ е била истинско разочарование.

Хира не се отказва и отново отива в кабинета на Орхун, за да говори с него за доктора. Орхун е уморен от тези разговори и с груб тон отговаря на Хира, че изобщо не го интересува нейното мнение. Когато Орхун се среща с доктора, той му напомня, че трябва да приключат с този въпрос.

Мъжът отговаря, че не помни да се е съгласявал с нещо. Той не разбира как Орхун, знаейки цялата ситуация, е успял да се ожени за Хира? След това той иска да се доближи до Хира, но Орхун го спира. Докторът, гледайки в очите на Орхун, заявява, че той се е влюбил в убиеца на сестра си. Орхун се разярява и го хваща. Той му казва да запази това, което знае, за себе си. В противен случай Орхун ще изгори душата му.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.