Актьори

Дирен Полатоуларъ все още не е поканен на сватбата на Берил Позам и Ерсин Араджъ


Read more...

Дирен Полатоуларъ отговори на въпроси за сватбата на Ерсин Аръджъ и Берил Позам, както и за слуховете за раздялата на Афра Сарачоолу и Мерт Рамазан Демир. Актьорът сподели мнението си дали раздялата на главните герои ще повлияе на атмосферата на снимачната площадка. Нека видим какво каза той.

Както е известно, Афра Сарачоолу и Мерт Рамазан Демир отново се разделиха. Искаме да ви попитаме за това.

Дирен: Нямам информация по този въпрос. Както и вие, аз също прочетох за това в новините. Разбира се, преди началото на новия сезон писах на двамата, за да разбера как са. Но не съм ги питал за личния им живот.

Дирен Полатоуларъ не се съгласи с мнението, че раздялата на Афра и Мерт може да се отрази негативно на сериала и да развали атмосферата на снимачната площадка. Освен това има твърдения, че връзката им е била само пиар ход.

Дирен: Ще се развали ли атмосферата на снимачната площадка или не… Честно казано, дори не съм си задавал този въпрос. Всичко зависи от човека. Хората преживяват различни неща, някои идват, други си отиват. Това не е от особено значение. Всеки знае какво прави и каква работа трябва да свърши. Затова не мисля, че това ще бъде проблем.

Радостната новина за сватбата на Берил Позам и Ерсин Аръджъ на 19 август дойде съвсем наскоро. Въпреки това, Дирен Полатоуларъ все още не е поканен на сватбата. На въпроса дали е получил поканата от новата двойка, Дирен отговори така:

Не съм получавал покана. И аз, като вас, също прочетох новината. Разбира се, чух се с тях, но нямам представа. Нека всичко бъде за добро. Ако се случи, ще се радваме за тях.“ Така завърши разговора Дирен.

Заповядайте в групата на сериала „Златно момче“ там ще намерите информация за любимият си сериал – ТУК