Тв новини

Сватба ще има


Read more...

Феновете на Афра Сарачолу и Мерт Рамазан Демир бяха натъжени. Новината за раздялата им дойде като гръм от ясно небе. Първо, актьорите спряха да следят един друг в социалните мрежи, а след това същото направиха и близките на Афра. По-късно турските журналисти потвърдиха тази информация, което разочарова обществеността.

Но наскоро се появи радостна новина за други звезди от сериала „Златно момче“. Феновете на сериала знаят, че Ерсин Аръджъ и Берил Позам, които играят Абидин и Суна, са заедно и в реалния живот. Сега стана ясно, че след година и половина връзка, известните личности са решили да се оженят.

Поне така твърдят медиите. Журналистите пишат, че церемонията е насрочена за 19 август. Феновете веднага побързаха да поздравят влюбените в социалните мрежи, но не липсваха и саркастични коментари.

„Поне в реалния живот той не е мекушав.“ „Щастие като двойка, но в сериала не искам да ги виждам заедно“, писаха зрители. Други искрено се зарадваха за актьорите и заявиха, че очакват официално изявление от тях.

Справка: Публиката разбра за романса между Ерсин и Берил през януари. След това се появи информация, че те са заедно от дълго време. Тогава 29-годишната Берил и 33-годишният Ерсин почиваха в Рим и публикуваха еднакви снимки в социалните мрежи. А през април папараци ги заснеха на среща, където се държаха нежно за ръце.

Заповядайте в групата на сериала „Златно момче“ там ще намерите информация за любимият си сериал – ТУК