Тв новини

Наследство – Епизод 344 (Ето какво ще видим) 09-ти август


Read more...

Яман и Сехер са шокирани, когато виждат Джанан и Зия пред тях. Яман ядосано пита защо Джанан е тук, а Зия се опитва да го успокои.

Зия обяснява, че майка му го е убедила да се върне в имението. Джанан разказва, че е намерила Зия на старото място и го е довела обратно.

Яман е гневен, че Джанан се е върнала, и я обвинява за вредите, които е причинила на Зия. Той, от своя страна, моли брат си да изслуша Джанан, като разказва за причините ѝ да не се върне по-рано.

Яман обаче не вярва в оправданията на Джанан и я обвинява, че е изоставила Зия. Джанан признава, че е сгрешила…

Зия моли Яман да позволи на Джанан да остане, защото не иска да я загуби отново. Яман отказва, но Зия заплашва да последва майка си.

Джанан настоява да си тръгне, за да не разстройва повече Яман. Зия изпада в нервна криза и моли Яман да позволи на майка им да остане.

Яман се опитва да успокои Зия и го отвежда в болница, докато Джанан ги следва с молба за прошка.

В същото време новият враг на Яман продължава да следи тайно семейството му. Джанан напуска имението, объркана и притеснена за състоянието на Зия.

В болницата на Зия дават успокоително, а лекарят предупреждава Яман и Сехер, че състоянието му е изключително деликатно.

Лекарят обяснява, че ако Зия бъде принуден да направи нещо против волята си, ще се върне към старото си състояние.

Яман споделя със Сехер страха си, че майка му се е върнала и е съсипала всичко.  Сехер се опитва да оправдае Джанан, но Яман я прекъсва, молейки я да не я защитава.

Джанан, седнала пред болницата, си мисли, че ако Яман наистина се тревожи за Зия, ще я допусне до имението.

Яман и Сехер виждат Джанан „силно обезпокоена“ пред болницата. Лелята на Юсуф настоява тя да поговори с нея. Джанан заявява, че няма да си тръгне, докато не разбере, че Зия е добре.

Сехер се връща при Яман, който е бесен, че Джанан не иска да си тръгне, но Сехер го успокоява. Джанан наблюдава тайно и осъзнава, че Яман няма да омекне, затова решава да измисли нов план.

В болничното кафене Джанан казва на Яман, че ще си тръгне, след като се увери, че синът ѝ е добре. Тя заявява, че иска да прекара остатъка от времето си със синовете си, но Яман отказва да я приеме.

Яман напомня на Джанан как тя веднъж е затворила вратата към живота му и настоява да стои далеч от семейството му.

В същото време, братът на Дамгьоз, преоблечен като санитар, влиза в стаята на Зия и се опитва да го удуши.

Джафер подлага Дуйгу на бавна смърт, принуждавайки я да стои на пръсти, за да не увисне на въжето.

Али, прикован с верига, намира сили да се освободи, спасява Дуйгу и ранява Джафер, който е арестуван…

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.