Тв новини

Свободна да разбира – Епизод 199 (Ето какво ще видим) 09-ти август


Read more...

Паки умолява Адик да не се отдалечава от нея, признавайки чувствата си към него. Лила решава да наблюдава Пахи отблизо, подозирайки, че върши нещо нередно.

Паки и Адик се разбират да крият връзката си от семействата си, за да избегнат проблеми.

Анудж уверява Анупама, че Адик е разбрал ситуацията и ще помогне на Паки. Анупама планира да разговаря с Паки, за да разбере чувствата ѝ.

Адик предлага на Пахи да следват сърцата си, без да се тревожат кое е правилно и кое грешно. Лила подозира Пахи и се скарва с нея, обвинявайки я за дългия ѝ престой в банята.

Паки прикрива истината, твърдейки, че е била в тоалетната, и обещава да бъде по-внимателна.

Анудж помага на Анупама да свали бижутата си и я приспива с грижа и любов. Паки и Адик са потънали в мисли един за друг, докато Лила остава нащрек.

За да развесели Анупама, Анудж танцува с нея, което я прави щастлива. Анупама изразява благодарността си, като приготвя чай за Анудж.

Анудж съобщава на Анупама за състоянието на Кинжал и пита за Паки. Лила критикува Паки за дългото ѝ стоене в тоалетната, а Самар я съветва да се държи прилично.

Ванрадж решава да придружи Паки до колежа, за да контролира поведението ѝ. Анупама оставя бележка на Анудж, която Барка забелязва.

Барка обсъжда с Анупама плановете си за отваряне на бутик.

Адик признава на Барка, че има скрити мотиви, свързани с Паки.

Анупама подозира, че децата подценяват способността на родителите да разбират действията им. Ванрадж обвинява Анупама, че подкрепя срамното поведение на Паки.

Анупама предотвратява ескалацията на конфликта между Ванрадж и Паки. Ванрадж решава да отведе Паки у дома.

Лила обвинява Анупама, че не е наказала Паки, а е била прекалено мекушава. Ванрадж шокира семейството, забранявайки на Паки да посещава колежа, което предизвиква напрежение.

Паки настоява да продължи да се среща с Адик, въпреки опита на Ванрадж да я спре с физическа сила.

Ванрадж предизвиква конфликт, което кара Кавия и Анупама да изпратят Паки в стаята ѝ.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.