Тв новини

„Плен“: Афифе научава истина, която променя всичко


Read more...

Как смееш да влизаш под този покрив? Това е въпросът, които Афифе ханъм задава на Хира. Афифе всеки път научава нова информация за Хира и се разболява от наученото. Афифе, след като научава последната информация, която прелива чашата, се ядосва силно. Орхун се опитва да премахне Хира от погледа на майка си. Хира обаче е вцепенена. Всеки път, когато е укорявана и оскърбявана, тя изпитва болка.

Орхун започва да се влияе от Хира, но когато я поглежда, си спомня за смъртта на сестра си. Това майка му ще му го напомни още веднъж. Докато Орхун се бори с истините, които го мъчат отвътре, той изкарва болката си от въпросите без отговор върху Хира.

Каква информация ще научи Афифе? Афифе от самото начало твърди, че между Орхун и Хира няма нищо. С последната научена информация тя ще се опита да разгадае случая, който Орхун следи. Орхун добре знае, че майка му няма да остави това на мира. Афифе ще бъде доста объркана по време на посещението си при Ведат.

Орхун, заседнал в събитията, ще бъде още повече объркан от думите на майстор Якуб. Сега той чака дните, в които Хира ще намери себе си.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.