Тв новини

Сватба извън „Златно момче“: Суна и Абидин се женят наистина


Read more...

„Те се срещнаха на снимачната площадка на „Златно момче “ и се влюбиха! Берил Позам и Ерсин Арджъ решиха да се оженят“ — с такива заглавия гърмят турските медии днес.

Според турски източници, Берил Позам и Ерсин Арджъ, чиято дружба прерасна в любов, се подготвят за сватба. Двойката, която е заедно вече около 1,5 години, ще се ожени на 19 август в Dalyan Club.

Очаква се на сватбата на двойката, чиято любовна история започна на снимачната площадка на сериала и ще завърши с щастлив финал, да присъства целият актьорски състав. Въпреки това, младоженците няма да успеят да заминат на меден месец, тъй като веднага ще започнат снимките на новия сезон.

Турските актьори Берил Позам и Ерсин Арджъ, известни с ролите си на Суна и Абидин в популярния сериал „Yali Capkini“, ще сключат брак на 19 август 2024 година. Двойката обяви своя годеж по-рано тази година, предизвиквайки радост и вълнение сред многобройните си фенове.

Сватбената церемония ще се състои в Истанбул и ще бъде изключително изискана и стилна. Темата на сватбата ще бъде „Класическа романтика“.

Сред гостите на сватбата ще бъдат много от техните колеги от телевизионната индустрия, както и близки приятели и роднини. Феновете на Суна и Абидин са нетърпеливи да видят снимки и видеа от събитието и да споделят радостта на любимите си актьори.

Сватбата на Берил Позам и Ерсин Арджъ със сигурност ще бъде едно от най-обсъжданите и запомнящи се събития в турската медийна сфера през тази година. Честито!

Заповядайте в групата на сериала „Златно момче“ там ще намерите информация за любимият си сериал – ТУК