Тв новини

Сватбата на Суна и Абидин – медиен трик?


Read more...

Докато Сейран и Ферит се разделят, Суна и Абидин се готвят за сватба: интриги преди премиерата на третия сезон на „Златно момче“

Феновете на Афра Сарачолу и Мерт Рамазан Демир са в униние, след като наскоро стана ясно, че те са се разделили. Въпреки това, почитателите на „Златно момче“ бяха неочаквано зарадвани от друга двойка, която, изглежда, се готви за сватба.

Ерсин Аръджъ и Берил Позам

Преди около месец феновете на Афрам (така наричат двойката Афра и Мерт) бяха убедени, че те са се разделили. Първо актьорите спряха да се следват в социалните мрежи, а след това и близките на Сарачолу направиха същото. Турските журналисти потвърдиха тази новина, което разстрои публиката.

Но вчера се появи радостна новина за други звезди на „Златно момче“. Известно е, че Ерсин Аръджъ и Берил Позам, които играят Абидин и Суна в сериала, се срещат в реалния живот. Сега се оказва, че след 1,5 години връзка те са решили да се оженят!

Реакции и очаквания

Поне така твърди пресата. Представителите на медиите разкриха, че сватбата ще се състои съвсем скоро – на 19 август. Обществеността започна да поздравява влюбените, въпреки че не напълно се доверява на източниците. „Надявам се, че е истина, те са страхотни!“, „да са щастливи като двойка, но в сериала не искам тази двойка“, „Ще видим. Ако се случи, от сърце ще ги поздравим и ще се радваме за тях“, „Ако е истина, много се радвам за тях“.

Феновете на „Златно момче“ и отношенията между актьорите

Още през януари се разбра за романтичната връзка между изпълнителите на ролите на Суна и Абидин. През април те бяха заснети от папараци, държейки се за ръце. Въпреки слуховете, че връзката им е измислена, за да поддържа интереса към сериала, мнозина вярват, че тя е истинска.

Заповядайте в групата на сериала „Златно момче“ там ще намерите информация за любимият си сериал – ТУК