Актьори

Славата на Су Бурджу Язги Джошкун в сериала „Братя и сестри“ ще бъде изпитана със сериала „Приказка за една нощ“


Read more...

Су Бурджу Язги Джошкун, която достигна широка база от фенове с образа на Асие Ерем, който изобрази в сериала Братя и сестри, е име, което все още е в юношеството си и е на снимачната площадка от детството.

Може да се каже, че актрисата, която е на снимачната площадка от 2011 г., е родена през 2005 г. и има дълъг снимачен опит. Сериалът Братя и сестри беше проект, в който Су Бурджу Язги Джошкун изпъкна много и се представи не само в нашата страна, но и в много страни по света.

След сериала Братя и сестри, актрисата ще изпъкне като главна женска роля в новия ATV сериал, наречен Bir Gece Masalı. Су Бурджу Язги Джошкун, която вече беше коментирана в социалните мрежи с партньорството си с Бурак Дениз, за ​​първи път ще бъде главна актриса в нов сериал, което развълнува нейните фенове.

Има и такива, които се съмняват дали Су Бурджу Язги Джошкун, която придоби голяма слава в сериала Братя и сестри, е правилният избор за новия сериал. Успехът на сериала ще бъде едно от най-важните изпитания в кариерата на младата актриса.

Защото се очаква с нетърпение колко зрители ще успее да привлече най-обсъжданата млада актриса от 4-годишния сериал Братя и сестри в новия си сериал.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.