Актьори

Халил Ергюн се връща на екраните с амбициозен сериал през новия сезон!


Read more...

Халил Ергюн, който е роден през 1946 г. и се превърна в едно от най-значимите имена в турската киноиндустрия, също е артист, който успя да спечели сърцата на милиони с успешните си изпълнения в телевизионни сериали.

Майсторът на актьора, спечелил любовта на милиони с образа си Али Риза Текин в телевизионния сериал Листопад, който се излъчваше между 2006 и 2010 г., участва в много малко сериали през следващия период.

Халил Ергюн, който след дълга пауза отново реши да срещне феновете си с телевизионен сериал, е в главната роля в проекта, наречен Güzel Aşklar Diyarı, който ще бъде на екраните на Kanal D.

Канал Д, който направи успешен летен сезон, продължава без прекъсване подготовката си за новия сезон. Една от амбициозните продукции на канала през новия сезон ще бъде Güzel Aşklar Diyarı.

В РОЛЯТА НА СЪДИЯ

Актьорският състав на сериала, който ще се снима в Кападокия, включва майсторско име. 77-годишният художник-ветеран Халил Ергюн ще даде живот на образа на „Съдията“ в Güzel Aşklar Diyarı.

ОТНОВО ПО KANAL D

Името на майстора, за което все още се говори с „Али Риза Бей“, който изигра в сериала Листопад, който не е остарял с годините, отново среща зрителите на Kanal D, докато подробностите за героя, който Халил Ергюн ще изобрази, остават мистерия.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.