Актьори

Хафсанур Санджактутан отново ще изненада феновете си със сериала „Черно сърце“, който ще остави отпечатък върху новия сезон!


Read more...

Младата актриса Хафсанур Санкактутан е подкрепена от голяма база от фенове след сериала Последно лято където направи голям пробив в кариерата си.

Хафсанур Санкактутан, която се превърна в една от жените актьори, направили най-силните пробиви в последно време, в момента е на снимачната площадка на сериала Черно сърце, чиито снимки започнаха в Кападокия.

Младата актриса, която се впусна в чисто ново приключение сред великолепната природа на Кападокия, привлича вниманието в социалните мрежи с веселото си настроение.

Хафсанур Санкактутан, чието лице беше усмихнато и развълнувано през първите й дни на снимачната площадка в Кападокия, се откроява като една от главните женски роли в сериала Черно сърце, който се очаква да остави своя отпечатък в този сезон.

Сериалът Черно сърце, който събира известни имена като семейна история, пълна с тайни, също е режисиран от Улуч Байрактар.

Хафсанур Санкактутан, който ще гледаме в ролята на Мелек, ще дели снимачната площадка с известни имена.

Актьорският състав на сериала включва известни имена като Едже Услу, Бурак Серген, Арас Айдън, Лейля Танлар, Бурак Тозкопаран, Илкер Аксум, Есра Дерманджиолу, Генджо Йозак, Бюлент Полат, Gözde Çığacı и Işıl Yücesoy.

Феновете на младата актриса вече са много любопитни относно подробностите около образа на Мелек, историята на сериала Siyap Kalp и как ще изживее процеса на екрана в публикациите й в социалните мрежи.

Сериалът се очаква да се срещне с публиката на Show TV през септември.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.