Тв новини

„Скъпа мамо“: Фуркан се съмнява, че ще има взаимност от страна на Назлъ


Read more...

Сонгюл идва в дома на майката на Керем и пече пай. Тя иска да поседят в приятна компания и да пият чай. Елван е много изненадана, но приема Сонгюл в дома си. В този момент от стаята излиза Рустем и когато вижда Сонгюл, се изплашва и се опитва да се скрие от нея.

Назлъ не иска да се задържа в болницата, тъй като много се тревожи за Зейнеп и затова моли Мурат да я откара вкъщи. Мурат вижда, че Назлъ все още не се чувства добре и се притеснява за нея. Скоро в стаята влиза Фуркан с букет цветя и пожелава на Назлъ бързо оздравяване.

Елван идва при Йълдъз и я вижда разстроена. Тя започва да се интересува дали Йълдъз има някакви проблеми. Йълдъз се оправдава, че просто е уморена. Елван плете шал за Йълдъз и когато тя го вижда, се чувства много приятно от този подарък. Фуркан е много объркан и не разбира дали постъпва правилно. Той обича Назлъ, но се съмнява, че и тя ще може да му отговори с взаимни чувства. Мелек смята, че Фуркан трябва да продължи да проявява интерес към Назлъ и да бъде до нея. Тя му казва, че по този начин ще поправи грешката, която е допуснал.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК