Тв новини

„Златно момче“: Лекарят казва на Сейран че й остава живот между 36 и 48 месеца


Read more...

Ифакат се среща с Шихмус, който сипе заплахи към своите обидители. Тя му предлага да започнат живота си на чисто и, ако може, далеч от миналото. Шихмус поставя на преден план отмъщението и неумело изразява своето отношение към опитите им да забременее, след което лицето на Ифакат се променя и тя не се осмелява да му разкаже истината за своето положение.

Ифакат отвежда Асуман в гората, където я предава в ръцете на Халис. Моли го да й се довери във всичко, след което Халис я моли да си тръгне. Асуман, виждайки въоръженото обкръжение, започва да се притеснява за бъдещето си, но после се събира и заявява своята готовност за всеки изход. Обвинява Халис, че е предал Фуат още приживе, затова той не се различава от нея. След това Халис води Асуман към прясно изкопана яма, в която лежи вързан Дорук. Той заявява, че по-нататъшната му съдба зависи само от нея. Асуман се хвърля в неговите обятия и отново съжалява за стореното. След това камерата отвежда погледа встрани и в гората се чува звук от изстрел.

Сейран моли Ферит да отиде в болницата със Суна – той не възразява, при условие, че Аби ги придружи. В кабинета на лекаря тя влиза сама и там научава за своето сериозно заболяване. Докторът заявява, че при внимателно лечение й остават между 36 и 48 месеца живот. Сейран пита за бременност, но той й дава да разбере, че този процес не е съвместим с медикаментите. Тогава в главата на момичето се ражда мисълта да се откаже от лечението, за да може да роди дете. Когато излиза от кабинета, Сейран лъже Суна за своето състояние.

Казъм и Ферит разбират истинското име на бащата на Акън – Тайяр, както и че той е способен да навреди на себе си и на околните. Малко по-късно, Тайяр се среща пред затвора с Тарък (компания му прави по-малкият му брат – Саффет). Тарък му благодари за ранното освобождаване. При връщането си у дома, Сейран не разказва истината за своето здравословно състояние дори на Ферит. Той, от своя страна, й е подготвил изненада в стаята – оборудвал е място за творчество. Сейран му благодари, че е до нея, въпреки всички несгоди, които са преживели. Ферит взаимно й признава любовта си. След това Сейран заявява на мъжа си, че иска дете от него. Той се опитва да й каже (осъзнавайки опасността от бащата на Акън), че сега не е най-доброто време за това, но Сейран настоява, че по-подходящ момент за зачатие няма. След което се уединяват в леглото.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ –  ТУК