Тв новини

Ето какво ще видим днес (07-ми декември) в „Намери ме“

Вейсел забелязва, че наемателят на Леман борави с крупни суми, и осъзнава, че го е излъгал, че няма пари да изплати наема си. Настоява да му предаде дължимото, но попада в деликатна ситуация. Тарък забелязва, че Мустафа го следи изкъсо в холдинга, а когато влиза в кабинета си дори го претърсва за скрит микрофон.

Докато е на разходка с Керем и Сюрея, Елиф си спомня моменти с Мелек на същите места. Малкото момиченце непрестанно се надява да засече майка си, но очакванията й не се увенчават с успех. Парла звъни на Хюмейра с молба да й докладва за отношенията между Керем и Сюрея.

Тарък се среща с един от хората си и получава нова информация, че Мелек най-вероятно е жива. Междувременно, майката на Елиф продължава да се скита из улиците, търсейки дъщеря си, а когато се прибира, вижда, че служителите от общината се подготвят да съборят къщата, която обитава. Тя тайно се промъква вътре и се барикадира.

Спомняйки си дните от детството, Сюрея и Керем несъзнателно се сближават все повече и повече. Служителите от общината обграждат къщата и предупреждават Мелек да излезе. Тя обаче им заявява, че няма да напусне постройката, въпреки молбите на съседката й да не се съпротивлява. Униформените са принудени да изведат Мелек със сила.