Тв новини

„Доброта“: Дамла е в ареста


Read more...

Неслихан, обзета от ужас и подозрение, се приближава до Атила и го разпитва за случващото се.

Напрежението се усилва:

Дамла, обзета от паника, се обръща към Неслихан, крещейки, че това не е нейна работа. Атила, решен да разкрие истината, е категоричен, че всички обитатели на къщата трябва да го последват в участъка. Мурат, без да се противи, се подчинява. Атила инструктира Кадир да посети къщата за гости и да доведе госпожа Сангюл. Дамла, забелязвайки отсъствието на чичо си, е объркана. Атила я уверява, че той вече е при тях. В този момент Дамла осъзнава, че чичо й е арестуван на местопрестъплението. Пойраз, връщайки се у дома, е привлечен от полицейското присъствие в двора на съседите и е решен да разбере какво се случва. Дамла, бягайки покрай него, го моли за помощ.

Улики и подозрения:

След като Мурат и Дамла се качват в полицейската кола, Атила разкрива пред Неслихан, Шахика и Пойраз, че е следил Неджати през деня. Той е забелязал как мъжът отива до горска поляна и започва да копае. Въпреки че не са открили тяло, те са намерили улики – вещи, които Атила показва на Неслихан. С ужас тя разпознава гривната на Корай. Айшъл, хващайки телефона, разпознава копче, принадлежащо на Дамла. Изваждайки якето й, тя забелязва, че липсва едно от копчетата, съвпадащи с тези на снимката.

Неслихан, борейки се със сълзите си, пита Атила дали Корай е мъртъв. Атила, без да може да даде категоричен отговор, споделя, че е възможно. Неслихан, обзета от скръб и гняв, се втурва към полицейската кола и крещи на Дамла, обвинявайки я в убийството. Атила се опитва да я успокои, но напрежението ескалира, а съмненията тежат все по-тежко.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.