Тв новини

Ето какво ще видим утре (30-ти ноември) в „Черна роза“


Рюстем се прибира леко ранен, а Гюлизар започва да му натяква. Кендал звъни на Рюстем и му казва, че Мелек се е самоубила. Рюстем отвръща, че ще ликвидира Баран, защото лично иска да си отмъсти за смъртта на Мердан. Кендал го предупреждава, че ако косъм падне от главата на племенника му ще унищожи целия род на Рюстем.

Мая съобщава на Ебру, че Мелек се е самоубила. Баран преживява много тежко новината за смъртта на леля си. Ебру го прегръща, за да го успокои.

Сибел отива до болницата, за да разбере дали Фикрие иска нещо. Оставя Мехди на Касъм.

Огуз известява Рюстем, че Мердан е извършил две убийства, а срещу агата са повдигнати обвинение за отвличане и опит за убийство.

Сибел казва на Айше, че е време да се погрижи за брат си, тъй като бебето не е виновно за всички лъжи в живота ѝ.

Йозлем е в моргата, за да се прости с Мелек.

Откарват тялото на Мелек на гробището и я погребват.

Лекарите искат разрешение за операцията на Кенан от неговите близки, защото куршумът се намира на много деликатно място. Сибел обещава да вземе това разрешение от майка му.

Фикрие се тревожи за Кенан, който не си вдига телефона.

На излизане от гробището Гюлизар среща семейство Шамверди. Застава пред Кадрие и Кендал и им казва, че ще си платят за убийството на сина ѝ. Обвинява Кендал, че е елиминирал Мердан.

Йозлем се намесва с думите, че Мердан е убил брат ѝ. Гюлизар не иска да повярва. Кендал се развиква на жената и охраната ѝ вади пистолетите си, насочвайки ги към тях. С бърза реакция Баран и Кендал правят същото. Ебру се обажда на Огуз да дойде на гробището. Жандармерията пристига и Огуз заповядва на всички да свалят пистолетите. Кадрие изразява съболезнованията си на Гюлизар.

Айше се прибира, за да се погрижи за брат си.

Ебру моли децата си да я прегърнат.

Сибел събира сили и разказва на Фикрие, че Кенан е ранен.