Тв новини

Ето какво ще видим в „Свободен дух“ на 22-ри април


Музо посещава Джей Джей. Джей Джей му запушва устата, докато говори с Айхан. Музо без да иска гълта малка лъжичка и се задавя. 
Айхан и Лейля влизат в стаята на Санем и преглеждат албума ѝ със снимки и спомени, на които е с Джан.
Хюма и Джан се сближават. Двамата се прегръщат. 
Мевкибе и Лейля срещат Осман и Айхан на улицата. Мевкибе прегръща бъдещите младоженци, без да знае, че вече не са заедно. Осман и Лейля са принудени да се хванат за ръце и да ходят така по улицата, за да не се издадат пред Мевкибе. 
Джей Джей се появява във фирмата, а Дерен и Гюлиз го питат какво се е случило и защо изглежда унил. 
Дерен, Джей Джей, Гюлиз Лейля и Емре помагат на Санем да попълни албума със снимки на Джан и Санем. 
Емре опитва да спре Джан и предупреждава Санем, че той се качва при нея. 
Докато Мелис и Лейля са в кабинета, Емре влиза и се държи мило с Мелис. Нарочно я пипа по гърба, за да накара Лейля да ревнува. 
Санем споделя с Ийт идеята за албума. Ийт ѝ споделя, че ако неговата любима му направи направи такъв подарък, би бил много щастлив. Лейля пита Санем как ще отпразнуват рождения ден на Джан. 
Емре влиза в кабинета на Лейля и ѝ споделя, че не изпитва нищо към Мелис и през цялото време е опитвал да я накара да го ревнува. Лейля е щастлива. Емре допълва, че не знае какво ще прави, ако я загуби. Искал е да я нарани, но не е могъл. Не иска повече да я разстройва. Моли за извинение. Обещава повече да не се намесва във връзката ѝ с Осман. 
Хюма звъни на Санем и я пита дали имат планове за рождения ден. Санем отвръща положително. Тогава Хюма я моли да го празнуват всички заедно, тъй като от години не е присъствала на нито един негов рожден ден. Джан започва да подозира Санем, чието поведение е необичайно. Тръгва си сърдит от фирмата на Ийт.