Тв новини

Ето какво ще видим утре (25-ти септември) в „Приказка за Бодрум“


Еврен пита Фарълъ дали е чакал Йълдъз. Заплашва, че ще го застреля. Фарълъ го предизвиква. 

Аслъ се съмнява, че Аляра ги е предала на полицията.

Узай и Аляра се радват на своя успех. Младежът изпраща свой приятел да снима пред участъка.

Йълдъз се притеснява за Атеш.

Полицаят получава обаждане от комисаря. Спира колата, сваля младежите и ги освобождава. В колата си Атеш намира писмо до Аслъ, в което пише, че те са свободни заради нея. Аслъ е смутена, а Атеш е бесен, защото си мисли, че обожателят на момичето ги е спасил. Аслъ получава снимка на Аляра пред участъка и съобщение, че тя ги е издала на полицията, но обожателят на Аслъ е гарантирал за тях и младежите са били освободени.

Еврен иска обяснение от Йълдъз за тайната й кутия със спомени.

Полицаите са връщат, но не водят младежите със себе си. Аляра се чуди къде са. Атеш влиза при нея в колата. Обвинява я, че е искала да се направи на спасителка. Атеш заявява на Аляра, че повече не иска да я вижда. Блондинката се вбесява и вдига скандал на Аслъ. Цитира тайни от живота на момичето, които Аслъ е споделяла само с Атеш. Аслъ се ядосва на приятеля си и моли Келебек да я заведе вкъщи.

Йълдъз казва на съпруга си, че това е част от нейното минало. Еврен се прави, че много обича жена си и че изгаря от ревност. Йълдъз се чувства виновна.

Аслъ е тъжна и ядосана. Атеш също се чувства виновен. Двамата разговарят. Тя признава, че се чувства унизена, а Атеш и обещава, че ще й докаже своята невинност.

Узай започва да си чати с Аслъ и да й се обяснява в любов. Казва й да погледне към небето и тя вижда да летят разноцветни балони. Атеш й звъни, но тя не му вдига.

Шуле намира снимките в сакото на Фарълъ.

На следващата сутрин Келебек отива да вземе Атеш, за да свършат работа. Су се усъмнява, че брат й прави нещо тайно с Келебек.

Аляра вдига скандал на Узай. Той се оправдава, че нищо не е направил. Отново се обяснява в любов на блондинката. Тя не му вярва. Узай се ядосва и й казва, че е много себична и не обича никого – дори и Атеш. Аляра го обвинява, че е направил всичко възможно, за да освободят крадците. Гюненч чува скандала и известява Узай, че той е освободил младежите.

Шуле показва на Йълдъз снимката, която е открила в джоба на Фарълъ. Йълдъз е изненадана. Шуле я заплашва, че ако още веднъж я види около Фарълъ, ще разкаже истината на Атеш..