Тв новини

Ето какво ще видим утре (25-ти август) в „Една жена“


Пъръл моли Сарп да заминат за чужбина. Предлага му Бахар и децата също да заминат за чужда държава. 
Мюнир разказва на Сарп, че са проучили младежите, блъснали се в колата на Сарп, и не са свързани с Незир по никакъв начин. 
Мюнир забравя да си преправи гласа и Бахар се досеща, че той е отвлякъл децата ѝ.  
Бахар тича след Мюнир и заявява пред Сарп и Пъръл, че той е човекът, който я е заплашвал в хотела и е отвлякъл Нисан и Дорук. Сарп не вярва, а Бахар му припомня, че по-рано гласът му е бил дрезгав, а сега изведнъж се е оправил. 
Бахар се обръща и вижда Пъръл. Сигурна е, че тя е организирала всичко. Затичва се към нея, а Пъръл бързо влиза в къщата. Бахар бута вратата, хваща Пъръл за косата и иска обяснение. Нисан и Дорук стават свидетели на разпрата. 
Нисан се разплаква и иска да си тръгне от тази къща и да се върне в квартала.

Бахар кара Сарп да разпита Пъръл какво е правила в училището на децата преди няколко месеца.

Бахар прегръща децата си и тримата слушат как Сарп крещи на Пъръл.

Дорук споделя с Бахар, че знае къде да намерят телефон, за да се свържат с близките си.

Сарп казва на Пъръл, че не помни нощта, в която са създали Али и Йомер. Бил е пиян и в същото време на хапчета. Предупреждава я, че никога не я обичал, но винаги е бил до нея. Сега всичко между тях приключва.

Сарп пита Мюнир дали е отвличал Нисан и Дорук. Мюнир потвърждава, а Сарп му казва, че не иска повече да го вижда.

Пъръл известява Сарп, че ще остане в тази къща, въпреки всичко.

Дорук успява да вземе скрития в гардероба телефон и го дава на майка си. Бахар първо звъни на Йелиз, но телефонът е изключен.

Докато Бахар звъни на Джейда, Емре дава инструкции за работата на Хатидже и Джейда. Джейда изключва телефона си и не вдига на приятелката си, тъй като номерът е непознат.

Хатидже я кара да отговори, защото може да е Бахар. Бахар я пита за Йелиз, която децата са видели по телевизията. Джейда скрива от нея за смъртта на приятелката им.