Тв новини

Ето какво ще видим утре (24-ти август) в „Ирония на съдбата“

Керем отива при родителите си и ги кани да присъстват на откриването на сервиза. Мерал се обажда на Керем. Вика го да се видят.
Зейнеп казва на Кадир да оставят всичко, да заминат в друг град и да започнат наново. Той й обещава, че ще го направят, след като приключи с работата си тук. 
Асие разказва на Зейнеп, че Джанзис е идвал при нея в къщата. Зейнеп й споделя, че иска да се омъжи за Кадир. Асие много щастлива. Зейнеп е решила да каже на Кадир, че Джанзис е негов баща.
На името на Асие има регистриран гроб с тяло. На плочата е написано Юсуф Мурат. Полицаите са разбрали, че тялото в гроба е на брата на Кадир. Кадир се ядосва и твърди, че няма брат. Така той се досеща, че Джанзис е негов баща. 
Джанзис използва един от партньорите си за примамка.
Керем се среща с Мерал. Тя не си признава, че е изгорила Якуп, но предупреждава Керем, че Демир иска Джемре.

Кадир отива в склада, където го чакат хората на Джанзис. Те го хващат и докладват на шефа си. Вели преследва Кадир и тръгва след хората на Джанзис.
Джемре се среща с приятеля на майка й – Орхан. Той й разказва как се е срещнал с майка й и как е завършила тяхна връзка. Джемре го пита дали е възможно той да е неин баща. Орхан отговаря, че не знае, но има такава вероятност. Когато Джемре се качва в колата си, за да си тръгне, вътре е Демир, който насочва оръжие към нея. Джемре му казва да спре да се унижава. Демир настоява да тръгват.
Джанзис отива в склада при Кадир. Полицаят е вързан и охраняван от много хора. Заявява, че Кадир не е достоен дори да му бъде враг. Старецът се ядосва от мълчанието на Кадир. Насочва пистолет към него, но не смее да го убие. Джанзис си тръгва и заповядва да застрелят пленника в главата. Тогава Джанзис разбира, че е предаден от партньора си. 
Кадир упреква Джанзис за смъртта на брат си. Той отговаря, че Асие и Зейнеп не са му казали, за да го направят отцеубиец. Кадир отрича. В този момент се появява Вели, който упражнява правото си да убие Джанзис. Мафиотът му заявява, че няма да си тръгне лесно. Точно тогава водят Асие, която са хванали. Кадир се вбесява и удря шамар на баща си. Вели настоява да довърши работата и да убие боса. Кадир го моли да не го прави. Джанзис се обажда и Кадир му удря още един шамар. Мафиотът се ядосва и си тръгва. На излизане от склада убива Асие в главата. Когато Джанзис се качва в колата, при него е й Зейнеп. Хората му са хванали Зейнеп заедно с Асие. Джанзис докладва на момичето, че Асие е мъртва.
В склада се завързва престрелка, след като полицията арестува бандитите. Вели и Кадир се сбиват. Полицаят не може да приеме смъртта на майка си.
Вели съобщава на Хайдар, че майката на Кадир е мъртва и са я застреляли пред очите на сина й. Полицаят звъни на Зейнеп, но тя не си вдига телефона 
Кадир търси майка си вкъщи. Джанзис му звъни. Кадир го моли да не наранява майка му. Мафиотът му показва, че държи Зейнеп. Казва на сина си, че има 24 часа, за да го намери иначе Зейнеп ще умре.