Тв новини

„Обещание“: Отрова в чашата на Емир

На Ийт много му липсва Гюлпери и Емир и не знае какво да прави в тази ситуация. Гюлпери също много й липсват Емир и Ийт, но разбира, че сега не може да се върне при тях. Емир отива при Хасан с надеждата, че може да поговори с него и да се почувства по-добре. Хасан каза на Емир, че когато хората свикнат един с друг, няма как да не си липсват. Масал изпада в трудна ситуация, но в този момент Мерт й се притичва на помощ. Въпреки факта, че тя предизвика разрив в отношенията между Кемал и Нарин, Мерт не може да стои настрана. Тя държи в ръцете си подозрителен пакет и скоро на мястото, където се е озовала, пристига полиция. Мерт грабва пакета от Масал и й казва да се маха. В резултат на товазапомват да се съмняват в него.

Джавидан казва на Емир, че Гюлпери е дошла. Тя също добавя, че това момиче не е виновно за нищо и той не трябва да я наранява. Саваш е нетърпелив да види дали Емир има смелостта да завърши започнатото. Той не може да унищожи живота им. Гюлпери, виждайки Емир, се обърква и казва, че ще си тръгва. Но Емир изведнъж я спира и я моли да остане…

Гюлпери вярва, че Баран изобщо не е толкова лош човек. Но Емир категорично не е съгласен с това. След тези думи той започва да говори с Гюлпери с повишен тон. Емир обявява, че няма да даде момичето от къщата за жена на някой, който е на страната на враговете им. Когато Джавидан иска да поговори спокойно със сина си, всичките й опити биват напразни. Никой и нищо не може да промени решенията на Емир. В този момент Тюляй започна да прилага хитрия си план и сипва отрова в напитката, което щеше да бъде краят много хора.

На Емир не му остава нищо друго освен да се примири със създалата се ситуация и в имението е организирано тържество по повод годежа. Гюлпери е много благодарна на Емир, че е влязъл в положението и е разбрал, че тези млади хора наистина се обичат. Емир отговори, че нищо не може да остане недовършено за сърце, което чувства тежест. След това изпива съдържанието на чашата, което е примесено с отрова. Масал не може да си намери място заради случилото се с Мерт. В края на краищата по нейна вина той се озова в затвора и тя започва да търси начин да го спаси. Нарин и Кемал случайно чуват разговора й…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.