Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика съобщава на всички голямата тайна на Ендер

Ерим и Ийт са поканени от Ендер в дома й, за да видят бебето. Шахика и Халит са  сами в Имението. Халит не се чувства добре, той е изнервен от присъствието на Шахика. Лила споделя с Ийт, че е готова да бъде с него. Кая е посетен от съпруга на Лейля.  Хелми му обяснява, че тя се казва Айше. Лейля бяга, тя си спомня за мъченията, на които съпругът й я е подлагал, докато са били заедно. Приятелката й иска тя да я изтрие от абонатите си в телефона, защото мъжът й я е посетил и я е заплашил.

Халит моли Йълдъз да се върне при него и да заживеят заедно в името на тяхното бебе. Тя споделя с Ендер предложението, но не е съгласна да възобнови връзката си с Халит. Лила иска да се ожени с Ийт,  той й обещава, но трябва да запази всичко в тайна. Кая много е притеснен от това, което му е сервирала Лейля. Зехра става влогър и неин гост е Йълдъз. Лейля е сама и търси помощ от Емир. Тя му споделя, че познава истинската Лейля която е сестра на Джанер.

Ендер се мъчи да възстанови връзката на Йълдъз и Халит. Ендер урежда Йълдъз да отиде на срещата.

Кая вече не иска да знае нищо за Лейля, но Хелми е отново при него, защото не знае къде се намира жена му. Кая разбира, че той е психично болен човек и се съгласява с искането на Емир да помогнат на Лейля. При срещата тя му разказва всичко за нейното минало. Ийт и Лейля се женят тайно.

Ендер дава акъл на Халит как отново да се събере с Йълдъз. Тя го кара да върне всички бижута на Йълдъз. На сутринта след първата им брачна нощ, Ийт по нареждане на Шахика, казва на Лила, че между тях нищо не може да съществува. Шахика прави тържество в чест на Халит. Ендер е притеснена от действията й. А Ийт изпитват чувство за вина след преживяното. Кая му оказва съдействие. Хелми не оставя на мира Лейля и я отвежда насила от дома на Емир. На организираното тържество от Шахика, пристига Ендер.  Тя заявява пред всички, че Халит няма да се развежда с жена си. Вбесената Шахика съобщава на всички, на кого е син Ийт, и че момчето се оженило за Лила.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.