Актьори

Хазал Кая за любимия си партньор и за вредните си навици


Хазал Кая е работила с едни от най-добрите и харизматични актьори в днешно време.

Екранната Филиз от „Нашата история“, чийто финал е следващата седмица, споделя, че обича всички колеги, с които е работила, но признава, че най-приятно ѝ е било да си партнира с Къванч Татлъту в „Забраненият плод“.

Не е тайна, че Хазал и Чаатай Улусой не са се разбирали много добре, когато са се снимали заедно в „Огледален свят“, но три години след края на сериала двамата стават добри приятели.

„Бяхме млади, а той беше нов в тази сфера, затова. Също наистина обичам Арас Булут и Бурак Дениз… Но научих много от Къванч Татлъту, уважавам го като брат“, споделя младата майка, която започна записите на най-новия си сериал „Невъзможно“ с Буура Гюлсой и Озан Долунай.

В края на ноември предстои да излезе по кината и филмът „Какво става с мен?“, който засне с Онур Туна.

От друга страна, Хазал призна, че се е сприятелила с фотографа на сериала „Последно лято“, в който участва съпругът ѝ Али Атай, за да го снима по-често и да ѝ праща снимките.

Актрисата също не крие, че обича да си похапва вкусно… особено мазни храни. Въпреки че има диабет и осъзнава, че това е убийствено за нея.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.